ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ

Το video παρουσιάζει ένα μικρό μέρος απο τα λουλούδια που υπάρχουν αυτη την εποχή στο όρος Ποικίλο της Αττικής.Παρότι έχει αρκετό καιρό να βρέξει και παρότι το βουνό είναι υποβαθμισμένο και παραπεταμένο απο την πάντοτε απούσα πολιτεία αλλά και πολύ περισσότερο απο τους περιβαλλοντικά αδιάφορους πολίτες συνεχίζει να υπάρχει .Και όχι μόνο να υπάρχει αλλά να προσφέρει την ομορφιά και να ξεκουράζει την ψυχή μας.

Μόνο δίνει και δε ζητά τίποτα σπουδαίο.Λίγο απο την προσοχή μας.Να μη ρίχνουμε τόνους μπάζα,να απαλάξουμε τα δενδράκια απο τις κάμπιες,να υπάρχει κάποιος φύλακας κ.λ.π. Ολα αυτά βέβαια είναι όνειρα θερινής νυκτός γιατί η χώρα που ζούμε λέγεται Ελλάδα-Βαλκάνια!!

Published in: on 17 Μαρτίου, 2007 at 4:20μμ  2 Σχόλια  

The URI to TrackBack this entry is: https://8848m.wordpress.com/2007/03/17/loyloydia/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 ΣχόλιαΣχολιάστε

  1. Υπάρχουν παντού λουλούδια για εκείνους που θέλουν να τα δουν..
    Η γή μας είναι γεμάτη από αγριολούλουδα που φυτρώνουν στις πλαγιές της, στις σχισμάδες των βράχων, στις όχθες των ρεμάτων, στα φαράγγια, στους δρόμους, πλάι στην κάθε στάλα νερού. Αρωματικοί θάμνοι, άφθονα φαρμακευτικά βότανα, άγριες ορχιδέες,ανεμώνες, σπάρτα,πανέμορφα αγριολούλουδα που ξεπετάγονται γεμίζοντας χρώμα και ομορφιά όλο τον τόπο…συνθέτοντας με τη χρωματική παλέτα τους υπέροχα φυσικά τοπία!!! Κι όπως λέει κι ο γιός μου:»Η φύση είναι ο καλύτερος ζωγράφος απο όλους μας!!»

  2. Feggaroskoni παντού γύρω μας υπάρχουν λουλούδια και χίλιες δυο ομορφιές αρκεί να έχουμε τα μάτια της ψυχής μας ανοιχτά.


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: