ΑΚΟΜΑ ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΓΟΥΝΕΣ!

FurIsDead.com

Υπάρχουν εταιρίες οι οποίες ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούν αληθινή ,πραγματική γούνα (κι όχι συνθετική) ζώων;Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ακόμα και σήμερα φορούν αυτές τις γούνες νοιώθοντας σπουδαίοι και μεγάλοι;Ναι υπάρχουν.
Μια γνωστή εταιρεία χρησιμοποιεί γούνες ζώων για τη δημιουργία των προιόντων της.Εχει σε κάποιο χώρο 50 κλουβιά μέσα στα οποία υπάρχουν ζώα τα οποία ζούν σε άθλιες συνθήκες και σε ορισμένες περιπτώσεις το ένα τρώει το άλλο.
Αλλά κάποιος θα μου πει ,εδώ υπάρχουν περιοχές που ο ένας άνθρωπος σκοτώνει τον άλλο που άνθρωποι δεν έχουν να φάνε κι εσύ ασχολείσαι με τα ζώα και τις γούνες;
Ναι συμφωνώ απόλυτα έτσι είναι.Φυσικά και πρώτο μέλημά μας είναι ο άνθρωπος και η βοήθεια που μπορεί κάποιος με οποιοδήποτε τρόπο να δώσει σ αυτόν αλλά σε μια εποχή που μέσω της τεχνολογίας μπορούμε να φτιάξουμε ρούχα που θα τα χαρακτήριζα διαστημικά είναι τουλάχιστον άτοπο να φυλακίζουμε ζώα και μετά να τα σκοτώνουμε για να φτιάξουμε τι;Ενα ένδυμα.
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;Αρχικά ας μπούμε στην ιστοσελίδα ,ας δούμε τα video ας προβληματιστούμε και ας ακολουθήσουμε αν θέλουμε ..τις οδηγίες περί βοηθείας !

http://bloodyburberry.com/


Checkit

Published in: on 6 Μαΐου, 2007 at 10:24πμ  3 Σχόλια  

The URI to TrackBack this entry is: https://8848m.wordpress.com/2007/05/06/goynes/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 ΣχόλιαΣχολιάστε

  1. Καϋμένο παιδί, πόσο άδολο είσαι! Βεβαίως υπάρχουν γούνες και άνθρωποι που τις φορούν. Κύττα τους μόδιστρους γύρω σου, πώς προωθούν το αληθινό γουναρικό. Ακου για τις φάρμες εκτροφής βιζόν και τις βιομηχανίες επεξεργασίας δερμάτων απο Πουλέν (έμβρυα άλογα που τα αφαιρούν απο την κοιλιά της μητέρας τους) κλπ. Ολοι αυτοί και όσοι πλουτίζουν απο το εμπόριο διακίνησης γούνας, ποτέ δεν θα ενδώσουν στην κατάργησή της. Αφήστε που το σωστό μάρκετινγκ ποτίζει τα μυαλά των γυναικών σχετικά με το τι «πρέπει» να φορούν σαν ένδειξη κοινωνικού κύρους.
    Είναι κρίμα, έτσι όμως είναι

  2. Θεία λένα πολύ μάρεσε η πρώτη πρότασή σου.Εγώ στο μικρό μυαλό μου τα έχω φτιάξει απλά.Αν πληροφορηθώ ,λεω, μάθω γιαυτές τις φάρμες και τα βασανιστήρια τότε προφανώς δε θαγοράσω.Κι αν δεν αγοράσω μάλλον θα αλλάξει και η πολιτική της εταιρίας.Ο κόσμος με την αγοραστική του δύναμη έχει πραγματικά …δύναμη γιατί όλοι αυτοί που κατευθύνουν τη ζωή μας και προσπαθούν να μας βάλλουν στο κανάλι της κατανάλωσης αυτό φοβούνται.Δηλαδή να μη χάσουν το χρήμα μας…

  3. Οι απόψεις σου με βρίσκουν σύμφωνη. Εγιναν κάποιες κινήσεις στη δεκαετία του ’80 να ρίχνουν μπογιά σε γυναίκες που φορούσαν γούνες, έτσι βγήκαν και οι συνθετικές. Μετά τις τρελλές αγελάδες πλημμύρισε ο τόπος φτηνά δερμάτινα ρούχα. Και μετά ξανάρχισαν να εμφανίζονται τα γουναρικά. Σε προσιτές τιμές δυστυχώς.
    Είδες τι έγινε με τις φάλαινες και τις φώκιες? Φωνάζει ο κόσμος, πέφτουν κάποια μέτρα και μετά ..ατονούν. Μέχρι το επόμενο αιματοκύλισμα.
    Ναί θα μπορούσαν να αλλάξουν οι εταιρείες αν ο κόσμος δεν αγόραζε γούνες. Ομως δεν γίνεται αυτό γιατί οι ματαιόδοξοι είναι περισσότεροι απο τους έχοντες συνείδηση. Πάνω στους πρώτους πατάνε οι βιομηχανίες εκμετάλλευσης αθώων πλασμάτων. Ομως ευτυχώς διαπιστώνω ότι ο κόσμος δεν είναι όπως παλιά..σιγά-σιγά ξυπνούν.


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: